Şenköy İlkokulu
ŞENKÖY KÖYÜ ŞENKÖY KÜME EVLERİ NO 10/1 KURTALAN / SİİRT

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ; okulumuzda sevgi,saygı ve hoşgörü herkesin ortak değeri olsun.Toplumsal yaşantımızın her alanında herkes hukukun üstünlüğüne inansın.Öğrenenler öğrendiklerini kendisi,ailesi,milleti ve tüm insanların yararı için kullansın.

MİSYON

BİZ ŞENKÖY İLKOKULU AİLESİ olarak bütün öğrencilerin; ülkesinin ahlaki insani ve kültürel değerlerini benimseyen, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yücelten, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, sorumluluklarını bilen ve yerine getiren, insan haklarına saygılı, haklarını bilen ve koruyan, özgür ve bilimsel düşünme gücüne sahip çağdaş uygarlığın yapıcı, yaratıcı ve saygın bir ortağı olan öğrencilerimizin yetişmesi için varız.

NORMAL ÖĞRETİM

SOBALI

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine 17 km(Kurtalan-Batman yolunun 17.kilometresi), İl merkezine 49 km mesafede bulunmaktadır.

Şenköy Köyü Kurtalan-SİİRT